Duurzaam babykleding

Duurzaam babykleding shoppen

Bij Buddybu shop je een grote collectie duurzaam babykleding online. Het idee achter onze webshop is dat neutrale babyenpeuterkleding heel gemakkelijk is door te geven aan andere kindjes, en super eenvoudig te combineren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om hun kindje stijlvol aan te kleden, maar met al onze items lukt je dat zeker! Juist doordat we geen schreeuwerige designs aanbieden maar stijlvolle, neutrale basics, is het heel makkelijk om alles met elkaar te combineren. Miskopen zijn dus als je bij ons winkelt absoluut verleden tijd, want alle items zijn stijlvol en bovendien tijdloos. Natuurlijk kun je onze duurzaam babykleding zelf combineren met een meer opvallend item, maar wij vinden het juist leuk om al die perfecte basics aan te bieden, die werkelijk overal bij passen.Duurzaam babykleding doorgeven aan anderen

Het belangrijkste aspect aan duurzaam babykleding is natuurlijk dat je het gemakkelijk kunt doorgeven aan andere kindjes wanneer het jouw kindje niet meer past. Dit kan natuurlijk alleen als het hele neutrale en unisex designs zijn, want anders is het veel te smaakafhankelijk. Als je onze trendy, maar neutrale items in de kast hebt liggen zul je zien dat je deze heel gemakkelijk kunt doorgeven of zelfs verkopen (er bestaan diverse apps voor tweedehands kinderkleertjes). Zo verdien jij er nog iets op, en heeft iemand anders de kans om voor een klein prijsje stoere peuter kleding of babypakjes te kopen. Niet iedereen heeft immers dezelfde portemonnee. Duurzaam babykleding verkopen betekent voor ons dat we enkel designs inkopen die heel veel mensen mooi vinden, en die gemakkelijk te combineren zijn met kleertjes in allerlei verschillende stijlen.


Het leuke aan unisex kleertjes

Er zijn ontzettend veel ouders die (net als wij) helemaal niet houden van opvallende roze of blauwe kleertjes voor hun dochter of zoon. Unisex kleertjes zijn niet voor niets zo geliefd, en daar spelen wij met onze collectie graag op in. Buddybu staat voor genderneutrale kleertjes, die zowel door jongens als door meisjes gedragen kunnen worden. Daarmee geef je een signaal af dat jongens en meisjes gelijk zijn, en duw je ze bovendien niet in een hokje. Er zijn immers genoeg kindjes die op latere leeftijd zelf al aangeven helemaal niet van roze (of blauw) te houden. Ben jij ook dol op stijlvolle, maar neutrale kleertjes? Bij Buddybu kopen we zeer duurzaam babykleding in, zodat deze nog jarenlang gedragen kan worden door allerlei verschillende kindjes. Wij wensen je veel shopplezier, en zien maar al te graag foto’s van hoe je de kleertjes combineert!