Stoere peuter kleding

Stoere peuter kleding online

Bij Buddybu shop je een mooie collectie stoere peuter kleding online. In onze webshop hebben we allemaal items verzameld die leuk staan bij zowel jongens als meisjes. Zelf zijn we namelijk ontzettend fan van unisex babyenpeuterkleding, vandaar dat daar in de webshop de focus op ligt. Het grootste voordeel aan genderneutrale, stoere peuter kleding is dat de kleertjes heel gemakkelijk doorgegeven kunnen worden wanneer je kindje er uit is gegroeid. Doordat de kleertjes zowel leuk bij jongens als bij meisjes staan maakt het niet uit aan wie je ze doorgeeft. De buurvrouw die net een kleintje heeft gekregen, of die ene vriendin die nog zwanger is en (nog) niet weet of ze een jongen of meisje krijgt. Met onze grote collectie genderneutrale kleertjes wordt het wel héél makkelijk om een cadeau uit te zoeken of de zelf gekochte kleertjes door te geven aan een ander kindje.


Stoere peuter kleding online | Buddybu

Stoere peuter kleding met een neutrale look

Het tweede grote voordeel van genderneutrale kleertjes voor kinderen is dat ze vaak ontzettend stijlvol zijn, maar dan zonder heel erg op te vallen. We houden zelf niet zo van hele felle kleuren, en proberen deze dan ook te vermijden in onze collectie. Zachte tinten vinden we juist heel mooi, vandaar dat je deze heel veel terugziet in ons assortiment stoere peuter kleding. En of je de kleertjes nu voor een jongen of een meisjes koopt, er zit altijd wel een stoer element in. Wij vinden namelijk dat zowel jongens als meisjes zich heel stoer mogen kleden, en dat dat absoluut niet afhankelijk hoeft te zijn van het geslacht.


Duurzame kleertjes voor kinderen

Als laatste benadrukken we nog graag dat het een hele duurzame gedachte is om de kleertjes van je kind door te geven aan anderen. Als jouw eigen kindje ze niet meer past dan kun je er namelijk iemand anders blij mee maken. Zo hoeft die persoon niet naar de winkel voor stoere peuter kleding, maar kan diegene het (eventueel tegen een klein prijsje) van jou overnemen. Doordat al onze items zo neutraal zijn qua design vinden heel veel mensen ze mooi, en zijn de items dus niet erg smaakafhankelijk. Dit maakt het heel makkelijk om ze door te geven of via bepaalde apps voor tweedehands kleertjes te verkopen. Dit vinden wij heel belangrijk, want duurzaam babykleding verkopen betekent in veel gevallen tweedehands kleertjes scoren. Niet iedereen heeft immers een even grote portemonnee, en het is een fijne gedachte dat je al onze stoere peuter kleding gemakkelijk door kunt geven, of voor een fijn prijsje kan verkopen. Vrijwel iedereen vindt het namelijk mooi. Wat wil je nog meer?